Abetare Gojani

Drejtoreshë e Projektit, IPKO Foundation

Në Kosovë, njerëzit nuk ngrisin zërin kundër së gabuarës, nuk e di pse, por jemi shumë introvertë. Duhet të jemi të pavarur, komunikativë dhe të jemi udhëheqës.

About Abetare

Originally from Gjakova, Abetare Gojani moved to Prishtina to study public policy and business management at Rochester Institute of Technology – Kosovo (previously American University of Kosovo) in 2008. Gojani currently serves as program director for IPKO Foundation, where she oversees activities with a focus of engaging youth and providing opportunity for future leaders.