Agnesa Geca

Pronarja Dhe Themeluesja, Sonder Restaurrant

Duhet të jeshë kokëfortë kur ke një qëllim. Kemi një shoqëri shumë maskuline, prandaj nënvlerësojnë potencialin tënd. Kam pasur probleme me meshkuj qe nuk dëshronin të punonin këtu sepse nuk dëshironin të kishin një grua si shefe, ose të bëjnë gjëra për një vend i cili kryesisht punëson gra. Ishte një gjë shumë e bukur për të sfiduar.

About Agnesa

Agnesa Geca opened Sonder Restaurant in Prishtina with two goals in mind. The first, to provide a comfortable and cozy environment for people to come for a bagel or a coffee. The second, was to provide employment opportunities for women who hadn’t held previous jobs. Now, she uses the restaurant as an outlet for her creative culinary side, but also as a training program for women in Prishtina seeking economic independence and stability.