Agnesa Qerimi

Drejtoreshë Ekzekutive, Këshilli i Rinisë së Kosovës

Shumica e të rinjëve tanë po mendojnë ta lënë shtetin dhe të gjejnë mundësi më të mira, pa ditur se mund të fillojnë nga këtu. Ata kanë shumë potencial, shumë talent, por nuk kanë hapësirën për të përfaqësuar veten dhe nuk janë mirë të përfaqësuar në procesin e vendimmarrjes. Unë dua të bëhem zëri i rinisë sonë, tu ndihmojë të dëgjohen dhe t'i drejtohem nevojave të tyre.

About Agnesa

When Agnesa Qerimi learned that no woman had ever served as her high school’s student body president, she decided to run. And she won. Years later, and Qerimi remains committed to improving education for Kosovar youth. As Executive Director of the Kosovar Youth Council, Qerimi is working to inspire hope among young people and empower students to seek opportunity when it’s present, and create it when it’s not. “Hope is always what kept people moving forward. It’s key to building our society,” she said.