Blerina Dula

Specialiste Turizmi

Qëllimi im është të promovoj Kosovën kudo që shkoj. Vendlindja ime, Gjakova, ishte një prej qyteteve më të shkatërruara gjatë luftës, por morrëm fonde pë të renovuar shtëpitë në hane për vizitorë. Besoj që u hapën në qershor 2018, dhe tani shoh turista duke rrjedhur nëpër qytet. Jam shumë krenare.

About Blerina

Originally from Gjakova, Blerina Dula moved to Australia shortly after the end of the war. It was there that she was first introduced to the tourism industry. Inspired by her mentors in Australia, and excited by the opportunity to help promote her country, Dula recently returned home to Kosovo where she spent time working with professionals to establish strategies to grow tourism in the region. “My aim is to promote Kosovo wherever I go,” she said.