Blerta Thaçi

Drejtore ekzekutive, Open Data Kosovo

Misioni dhe pasioni im kryesor është të përdorim fuqinë e teknologjisë për të bërë ndryshimin në vendin tonë.

About Blerta

Blerta Thaci is passionate about teaching citizens the role that open data plays in democracy, and ensuring the representation of girls and women in data-driven fields of work. Thaçi, the executive director of open data kosovo, is also Co-Founder of Girls Coding Code, and organization dedicated to the empowerment of girls and women through training in technical fields.