Eurisa Rukovci

Bashkethemeluese, Shnet Sex Education App

Shumë njerëz mendojnë që ne si me magji do të behemi një shtet shumë demokratik dhe social. Por, kjo kërkon shumë punë, dhe kërkon shumë gra, shumë më të guximshme se unë, të ngrisin zërin dhe të përdorin forcën e tyre në rrethin që ato kanë.

About Eurisa

Eurisa Rukovci is the co-founder of Schnet, the first sex education app published in Albanian and Serbian. Noticing a lack in available online resources for young people in Kosovo and major gaps in sex education within schools, Rukovci co-founded app in an effort to address the educational needs of Kosovar youth. The app provides information on healthy and unhealthy relationships, safe sex and STD’s, and more, and Rukovci sees it as the first step in normalizing educational conversations about sex in Kosovo.