Flaka Fazlija

Studente e juridikut

Unë i nxis njerëzit të jenë të motivuar të punojnë për Kosovën, edhe pse ende nuk është aq shpërblyese sa ne do të donim të ishte. Është një vend i ri dhe ne duhet të kujdesemi për të. Nëse ne nuk e ndërtojmë Kosovën, atëherë kush do ta bëjë? Askush.

About Flaka

Flaka Fazlija, originally from Peja, is a law student at the University of Prishtina. Born during the height of the war in Kosovo, she was given the name Flaka (flame) by the doctor who delivered her, sensing she would become a fighter. Her father, who was a doctor for the Kosovar army, is one of the nearly 1,700 people who remain missing 20 years after the war. Although she and her father never met, he served as the inspiration for her award-winning poetry, and the motivation behind her commitment to pursuing justice and work in the legal field.